Absolventka a inžinierka Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, odbor Bezpečnosť a kontrola potravín. Absolvované školenie Interného auditóra systému kritických bodov (HACCP), Interného auditóra systému riadenia kvality podľa štandardu ISO 9001:2015 a Požiadavky normy IFS Food, verzia 6. Začínala ako Hygienička vo výrobe a spracovaní mäsa a mäsových výrobkov v Žiline, kde sa podieľala na implementácií a dodržiavaní systému HACCP. Neskôr postúpila na pozíciu Zástupcu vedúceho prevádzky, kde pribudlo aj vedenie pracovníkov. Po prijatí ponuky zo spoločnosti Ryba Žilina začala pracovať ako Vedúca oddelenia kvality a laboratórnych analýz, kde okrem vedenia tímu zodpovedala za výslednú kvalitu výrobkov. Neskôr získala pozíciu Inšpektora kvality v Penam a.s., kde ako externý zamestnanec dohliadala vo vybranej prevádzke na aktuálnosť dokumentácie podľa HACCP, normy IFS a TESCO štandardu. Náplňou práce bolo taktiež vykonávanie auditov v priestoroch prevádzky za účelom nájdenia a následneho odstránenia nežiadúcich zistení kompetentnými zamestnancami.
Názov školenia | Trvanie školenia | Miesto konania | Cena | Najbližší termín |
---|---|---|---|---|
Legislatíva v potravinárstve |
1 deň
(8:00 - 14:00)
|
Online |
199,00 €
244,77 € s DPH
|
02.05.2025
+ 1
|